Distribucija robe

Selidbe klavira zahtevaju timski rad profesionalaca


Distribucija robe

Od proizvođača do potrošača


Poslovi koji su neophodni da se proizvodi dostave od koji su neophodni da se proizvodi dostave od proizvodja proizvodjača do potrošača odnosno korisnika proizvoda.

Distribucija robe podrazumeva preduzimanje potrebnih aktivnosti kako bi gotovi proizvodi našli siguran put od prodavca do finalnih potrošača uključujući proizvodnju, skladištenje, manipulaciju materijalima, transportovanje i kontrolu zaliha. materijalima, transportovanje i kontrolu zaliha.

Distrivuciju odnosno dostavu robe od proizvođača do krajnog korisnika obavljamo kako kombi prevozom tako i kamionskim prevozom. Kombi vozila zbog svojih dimenzija i gabarita odgovaraju za sve poslove dostave i uglavnom lako cirkulišu kroz sve delove grada. Spremni smo da odgovorimo na sve zahteve naših klijenata kako bi roba bila dostavljena do krajnjeg korisnika.


Neki od razloga zasto baš mi

Pet razloga zbog čega je selidbu u lakše obaviti kombi vozilima:Proces transporta

Pre same selidbe, neophodno je proći kroz čitav proces selidbe:
Zahtevajte sertifikat ili nas kontaktirajte

Nemojte dozvolite da nepoštovanje rokova ili nestručan transport robe, njen gubitak ili oštećenje ugrozi potencijalnu dobit vaše kompanije. Zato slobodno od nas tražite potrebne sertifikate.


Congratulations. Your message has been sent successfully.
Error, please retry. Your message has not been sent.